Tournant Services
  • Home
  • Blog
  • Gallery
  • Over ons
  • Contact

Het diner


En dan is het zover: de grote dag.

Vroeg in de middag staan wij voor uw deur met het hele circus. U wist dat we kwamen en heeft er alvast voor gezorgd dat aanrecht en vaatwasser leeg zijn. Onze tournant neemt bezit van uw keuken en installeert zich.

Groentes worden gesneden en kruiden gehakt. Vis wordt gefileerd en het vlees acclimatiseerd. De mise-en-place wordt gemaakt zodat het diner gladjes verloopt.

Intussen is de tafel aangekleed en zijn het bestek en de glazen gepoleerd.

Als de gasten gearriveerd zijn kan het feest beginnen. Er wordt een amuse bij de entree geserveerd waarna het hele gezelschap aan tafel gaat. Omdat u de gerechten graag zelf uitserveert heeft de kok de gelegenheid aan de gasten iets over het gerecht te vertellen.

Wanneer iedereen van koffie en friandises is voorzien wordt het voor onze kok tijd zijn boeltje bij elkaar te pakken en ’de hut te kuisen’. De vaatwasser draait en er is afgesproken dat u de rest van de vaat morgen zelf doet. Voor de gezelligheid drinkt de kok nog een kopje koffie mee en vertelt tante Agaath hoe ze voortaan kan voorkomen dat haar eigengemaakte mayonaise in de schift gaat.

verder
 
grappig

Copyright © 2009. Privacy Policy | Terms of Use | Valid HTML 4.01 Strict | Valid CSS!

Original design by Flash Website Templates